LOEK! is op 30 oktober 2017 toegetreden tot VGME als de nieuwe hoofdsponsor. Loekonline.nl, het online platform van LOEK!, verbindt alle stakeholders van een gebouw aan elkaar. Kees van Iwaarden, directeur en oprichter van LOEK!: “VGME is dé perfecte partner voor LOEK! omdat wij hier alle stakeholders uit de vastgoedbranche ontmoeten.”

Fundamenteel anders aan LOEK! is het werken met één bron voor alle data. In plaats van dat alle stakeholders informatie opslaan in hun eigen systemen, worden documenten, contracten en databestanden centraal opgeslagen in een digitaal gebouwendossier. Samenwerken wordt een stuk gemakkelijker omdat alle informatie op één plek te vinden is en makkelijk gedeeld kan worden met anderen. Bovendien voorkomt het een hoop tijdverlies, fouten en faalkosten. De toekomstvisie omvat het verder implementeren van blockchain en smart contracting.

 

Het VGME Bestuur RVGME is in haar nopjes met het aantreden van Van Iwaarden als hoofdsponsor. “LOEK! is een digitale voorloper in de vastgoedbranche en de missie en visie sluit naadloos aan op de ambities van VGME. VGME is zeer vereerd om LOEK! te verwelkomen als nieuwe hoofdsponsor naast VPS Nederland.”

VGME verwelkomt nieuwe hoofdsponsor LOEK!
VGME verwelkomt nieuwe hoofdsponsor LOEK!