Kees van Iwaarden zal spreken tijdens het congres Blockchain & Real Estate 2019. Het congres vindt plaats op dinsdag 22 januari in Crowne Plaza Antwerpen.

 

Vastgoedprocessen, zoals verhuren en onderhouden van gebouwen, worden nog vaak op een tijd- en kosten inefficiënte wijze uitgevoerd. U hoort van Kees van Iwaarden, ceo LOEK!, hoe we vanuit een ander perspectief naar vastgoedprocessen kunnen kijken. Zo laat hij u inzien hoe u smart contracts kan inzetten om een gebouw om te transformeren naar een digitale zelfstandige entiteit, die zichzelf gaat verhuren en onderhouden.

 

Alle sprekers op het event:

  • Koen Vingerhoets, Belfius
  • Roel Verhaert, Overheidsexpert Blockchain
  • Karel Winderickx, KPMG
  • Kees van Iwaarden, LOEK!
  • Tim Rutgers, Bloqhouse
  • Moderator: Prof. Maka De Lameillieure

 

In 1 namiddag bekend met de Blockchain-technologie en haar opportuniteiten!

[call_to_action full_width=”yes” content_in_grid=”yes” type=”normal” show_button=”yes” button_size=”large” button_target=”_blank” button_link=”https://spryg.com/be/events/blockchain/inschrijven” button_text=”Ik wil er bij zijn!”][/call_to_action]