Termen als blockchain, circulariteit en robotica zijn hip. Innoveren en digitaliseren is een trend. Maar welke bedrijven brengen dit nu echt in de praktijk? Een van de Nederlandse grootbanken laat zien dat ze hun innovatie ambitie serieus nemen: ING Real Estate Finance en LOEK! hebben afgesproken dat zij samen een innovatie traject ingaan om oplossingen te ontwikkelen voor de vastgoedbranche. 

LOEK! is een jonge onderneming die in de afgelopen twee jaar een geheel nieuw online platform ( www.loekonline.nl ) heeft ontwikkeld voor de vastgoedsector. Een cloud community platform voorzien van een digitaal gebouwdossier gekoppeld aan een blockchain netwerk. Op dit platform kunnen alle partijen in de vastgoedsector digitaal samenwerken, gegevens uitwisselen en slimme tools gebruiken om gebouwen efficiënt te beheren en te onderhouden.

ING Real Estate Finance en LOEK! gaan samen slimme oplossingen bedenken en ontwikkelen, waarmee gebouweigenaren en -beheerders, gebouwen makkelijker, goedkoper en duurzamer kunnen beheren en waarmee direct toegevoegde waarde wordt geleverd.

Gebouweigenaren en -beheerders die dit interessant vinden, ideeën hebben, mee willen denken en feedback willen geven tijdens het innovatietraject, kunnen contact opnemen door een email te sturen naar : info@loekonline.nl