Disclaimer

DISCLAIMER, September 2015

Nederlands recht

Op onze website/applicaties en disclaimer is Nederlands recht van toepassing. De informatie op deze website en het gebruik van applicaties is bedoeld voor mensen die in Nederland wonen en voor bedrijven die in Nederland gevestigd zijn. Bij een woonplaats of vestigingsplaats in het buitenland kunnen andere regels gelden

 

Exploitatie

LOEK!® is een exploitatie van iBUSE B.V. gevestigd te Vlaardingen ( NL ) en bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer : 59898267.

 

Werking website / Applicaties

iBUSE kan niet garanderen dat deze website en/of applicaties foutloos en ononderbroken functioneren. Als de website en/of applicaties tijdelijk niet bereikbaar zijn, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid als u daardoor schade leidt.

 

Informatie waarnaar gelinkt wordt

Op deze website en/of applicaties wordt soms gelinkt naar externe websites. De informatie op deze websites is niet door ons op juistheid gecontroleerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor die informatie.

 

Over de disclaimer

Wij behouden ons het recht voor deze disclaimer aan te passen. De meest actuele disclaimer vindt u altijd op deze website.

LOEK!