Waarom LOEK!?

Wij vinden dat gebouwenbeheer slimmer kan. Veel slimmer. Door de informatie over gebouwen bij het gebouw zélf te laten en niet over allerlei partijen te verspreiden, kun je voortaan soepeler, sneller en inzichtelijker samenwerken. Dat gaat je dus tijd, geld en energie besparen en vooral heel veel handige extra’s opleveren.

Alle informatie overal en altijd toegankelijk - LOEK!
Slim samenwerken met je zakelijke partners - collaboration - LOEK!
Veilig in de blockchain - LOEK!
Online community - LOEK!
Slimme contracten - smart contracts - LOEK!
koppelen met API’s - connecting with APIs - LOEK!

Hard- en software slim koppelen met API’s

LOEK! is een API based platform, wat wil zeggen dat je je eigen hard- en software eenvoudig kunt koppelen aan het digitale gebouwendossier. Hierdoor kun je echt álle informatie over je gebouw opslaan op één centrale plek.

Waarom is dat handig?
Gebruik je bijvoorbeeld nu al software om je gebouwen te inspecteren of zitten er al sensoren in je gebouwen die bijvoorbeeld het binnenklimaat meten, dan wil je natuurlijk dat ook die informatie direct kan worden opgeslagen in het juiste digitale gebouwendossier. Geen probleem, vraag aan je softwareleverancier om een koppeling te maken. Wij werken daar graag aan mee, omdat wij vinden dat álle informatie over een gebouw op één plek moet kunnen worden opgeslagen. Dan kan je namelijk makkelijker en efficiënter je werk doen en slimmer samenwerken met je zakelijke partners.

Ja, ik wil een gratis account aanmaken
LOEK!