Waarom LOEK!?

Wij vinden dat gebouwenbeheer slimmer kan. Veel slimmer. Door de informatie over gebouwen bij het gebouw zélf te laten en niet over allerlei partijen te verspreiden, kun je voortaan soepeler, sneller en inzichtelijker samenwerken. Dat gaat je dus tijd, geld en energie besparen en vooral heel veel handige extra’s opleveren.
Online community met veel handige extra’s
Zodra je een account hebt aangemaakt, log je in en dan… gaat er een wereld voor je open. Een superhandige wereld waarin je zelf een online community met al je zakelijke partners rondom jouw gebouwen creëert, een uitgebreide appstore en meer…

Waarom is dat handig?

Zo is er een handige zoekmachine waarmee je snel kan zoeken naar bedrijven op basis van allerlei specifieke kenmerken. Stel dat je gebouwen bezit of beheert in allerlei verschillende gebieden in Nederland en je hebt lokale of regionale adviseurs, aannemers en installateurs nodig, dan heb je die zo gevonden. Je nodigt ze uit om een connectie te maken met het digitale gebouwendossier. Partners die jouw gebouwen bijvoorbeeld inspecteren en onderhouden, delen hun informatie over het gebouw dan ook heel eenvoudig met jou. Dat bespaart een hoop tijd en maakt informatie-uitwisseling dus een stuk gemakkelijker. Heeft een van je zakelijke partners zich nog niet aangemeld bij LOEK!, geen probleem. Je nodigt hem gewoon alsnog uit om zich ook aan te melden.

Aanmelden nieuwsbrief

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

LOEK!| © 2023 LOEK!. Alle rechten voorbehouden