Waarom LOEK!?

Wij vinden dat gebouwenbeheer slimmer kan. Veel slimmer. Door de informatie over gebouwen bij het gebouw zélf te laten en niet over allerlei partijen te verspreiden, kun je voortaan soepeler, sneller en inzichtelijker samenwerken. Dat gaat je dus tijd, geld en energie besparen en vooral heel veel handige extra’s opleveren.
Slimme contracten maken & beheren
In de appstore vind je binnenkort een speciale contractenapplicatie, waarmee je eenvoudig met andere zakelijke partners uit jouw online community digitale contracten sluit. Denk bijvoorbeeld aan een beheer-, huur-, service-, inspectie- of onderhoudscontract.

Waarom is dat handig?

In de contractenapplicatie vind je diverse sjablonen waarmee je zelf heel eenvoudig een contract opstelt. Jij en je contractpartner kunnen dit digitale contract ondertekenen waarna het veilig wordt opgeslagen in het digitale gebouwendossier. Omdat er direct een ‘vingerafdruk’ wordt opgeslagen in het blockchainnetwerk van LOEK! kan niemand er iets meer aan wijzigen zonder dat de ander dat ziet. Hierdoor ontstaan er dus nooit achteraf nog discussies over de inhoud van een contract en weten jullie dus zeker wat jullie met elkaar hebben afgesproken. Omdat een contract wordt opgeslagen in het digitale gebouwendossier raak je je contract ook nooit meer kwijt. E-mailen is ook niet meer nodig, wat een hele hoop tijd bespaart.

Aanmelden nieuwsbrief

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

LOEK!| © 2023 LOEK!. Alle rechten voorbehouden