De enige SMB-software die aan al uw wensen voldoet

LOEK! Beheer alles vanaf één plek.

Waarom LOEK!?

Wij vinden dat gebouwenbeheer slimmer kan. Veel slimmer. Door mensen en assets digitaal te verbinden en de slimme oplossingen van LOEK! te gebruiken, kun je voortaan makkelijk en super efficiënt samenwerken met al je zakelijke partners en de volgende stap maken naar het zichzelf beherende gebouw.

Gloednieuwe kijk op gebouwenbeheer

LOEK! is niet zomaar een idee. Deze gloednieuwe kijk op gebouwenbeheer is getriggerd door meer dan 30 jaar praktijkervaring. Vanuit de gedachte dat er heel veel tijd, geld en energie bespaard kan worden, als het gebouw zich zelf zou kunnen beheren en alle partijen op een makkelijke manier zouden kunnen samenwerken.

Dubbel werk

Wat hem het meeste opviel? Het gebrek aan communicatie in de keten en het dubbele werk dat iedereen doet. “Ik zag dat iedereen alle informatie, over een lekkage bijvoorbeeld, over zat te typen in zijn eigen systeem. Daar gaat niet alleen informatie bij verloren; het is heel veel werk. Wat is nou de gemeenschappelijke deler van al die partijen? Het gebouw zelf. Waarom slaan we die informatie dan daar niet op? En dan zo dat iedereen die makkelijk met elkaar kan delen?”

Slimmer samenwerken

En ziedaar: de geboorte van loekonline.nl: een online platform, waar je eenvoudig zelf je eigen online community opbouwt, bestaande uit leveranciers en adviseurs waar jij mee samenwerkt. Daarnaast kan je gebruik maken van slimme app’s om gebouwen super efficiënt te beheren.

Onze missie

Wij vinden dat LOEK! complexe behoeften moet dekken zonder ingewikkeld te zijn. Het is onze missie om een platform met volledige functionaliteit te bieden die moeiteloos kan worden geüpgrade, en dat alles soepel verloopt voor elke gebruiker.

Aanmelden nieuwsbrief

LOEK!| © 2021 LOEK!. Alle rechten voorbehouden