‘Wat nou als een gebouw zich zelf gaat beheren en alle informatie over het gebouw op 1 plek te vinden en te delen is met anderen?’
LOEK! is niet zomaar een idee. Deze gloednieuwe kijk op gebouwenbeheer is getriggerd door meer dan 30 jaar praktijkervaring. Vanuit de gedachte dat er heel veel tijd, geld en energie bespaard kan worden, als het gebouw zich zelf zou kunnen beheren en alle partijen op een makkelijke manier zouden kunnen samenwerken.

Dubbel werk

Wat hem het meeste opviel? Het gebrek aan communicatie in de keten en het dubbele werk dat iedereen doet. “Ik zag dat iedereen alle informatie, over een lekkage bijvoorbeeld, over zat te typen in zijn eigen systeem. Daar gaat niet alleen informatie bij verloren; het is heel veel werk. Wat is nou de gemeenschappelijke deler van al die partijen? Het gebouw zelf. Waarom slaan we die informatie dan daar niet op? En dan zo dat iedereen die makkelijk met elkaar kan delen?”

Slimmer samenwerken

En ziedaar: de geboorte van loekonline.nl: een online platform, waar je eenvoudig zelf je eigen online community opbouwt, bestaande uit leveranciers en adviseurs waar jij mee samenwerkt. Daarnaast kan je gebruik maken van slimme app’s om gebouwen super efficiënt te beheren.
Zij werken al met ons
LOEK! is trots op de samenwerking met zijn klanten. En wat vinden zij van LOEK!? Lees hier aan aantal ervaringen.

M. Visser Elektrotechniek bv

Maarten Visser
“Door LOEK! beperk je de kans op faalfouten.”

Spect | bouwmanagers + adviseurs

André de Haas
“Wij hebben gekozen voor LOEK! om de processen voor al onze opdrachtgevers te stroomlijnen.”
Aanmelden nieuwsbrief

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

LOEK!| © 2023 LOEK!. Alle rechten voorbehouden