Waarom LOEK!?

Wij vinden dat gebouwenbeheer slimmer kan. Veel slimmer. Door mensen en assets digitaal te verbinden en de slimme oplossingen van LOEK! te gebruiken, kun je voortaan makkelijk en super efficiënt samenwerken met al je zakelijke partners en de volgende stap maken naar het zichzelf beherende gebouw.
Huurderstevredenheid verhogen
Bij LOEK! staat je gebouw centraal. Alle informatie over je gebouw sla je overzichtelijk op 1 online plek op in het digitale gebouwendossier. Zo heb je altijd alle relevante informatie direct bij de hand.
Slim samenwerken
Je bepaalt zelf heel makkelijk welke bestanden of documenten je met wie deelt. Je zakelijke partners kunnen op hun beurt ook weer informatie met jou delen. Het digitale gebouwendossier wordt dus gevuld met informatie die wordt verzameld door alle partijen die verbonden zijn aan het gebouw. Hierdoor werk je voortaan veel sneller, efficiënter én slimmer met elkaar samen.
Werkbonnen digitaal afhandelen
LOEK! is gekoppeld aan een blockchain, een netwerk van computers die online met elkaar verbonden zijn. Elke computer bevat een transactiedatabase, een soort logboek, waarin exact dezelfde informatie is opgeslagen.
Installaties en gebouwonderdelen koppelen
Zodra je een account hebt aangemaakt, log je in en dan… gaat er een wereld voor je open. Een superhandige wereld met een heuse appstore bijvoorbeeld, vol apps die je leven een stuk makkelijker gaan maken.
Documenten opslaan en delen
LOEK! heeft een speciale contractenapplicatie ontwikkeld, waarmee je zelf heel eenvoudig je contracten kan maken en beheren. Die worden vastgelegd met een digitale ‘vingerafdruk’ in de blockchain, zodat niemand er iets aan kan veranderen.
Veilig in de blockchain
LOEK! is een API based platform, wat wil zeggen dat je je eigen hard- en software eenvoudig kunt koppelen aan het digitale gebouwendossier. Hierdoor kun je echt álle informatie over je gebouw opslaan op één centrale plek.

Wat is LOEK! eigenlijk?

LOEK! is een online platform voor het beheren en onderhouden van gebouwen. In een beveiligde omgeving kunnen gebouwbeheerders, onderhoudsbedrijven en huurders op een eenvoudige manier samenwerken.

Wat wil LOEK! graag?

LOEK! wil gebouwbeheer slimmer, efficienter en makkelijker maken voor alle gebruikers. Hij ziet nu te veel schakels in de samenwerking. Hierdoor duren beheer- en onderhoudprocessen langer dan nodig. Door gebruikers slimmer te verbinden en makkelijker te laten samwenwerken kan een gebouw efficient worden beheerd.

De voordelen

  • rechtstreeks online schakelen voor beheer- en onderhoud
  • minder papierwerk
  • samenwerken zonder ruis
  • hogere huurderstevredenheid
  • voorkomen van onderhoudsverrassingen + een gebouw in topconditie
  • alles online wel zo fijn

Waar zorgt LOEK! voor?

LOEK! zorgt ervoor dat beheer- en onderhoudsprocessen efficient verlopen zonder te veel tussenschakels.

Bestaat LOEK! echt?

Nee, LOEK! is een fictieve naam en staat symbool voor anders kijken (‘Look, Engels’).

Is LOEK! gratis?

Ja, de basisversie is gratis. Binnen de tool zijn diverse extra functionaliteiten beschikbaar tegen betaling.
Aanmelden nieuwsbrief

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

LOEK!| © 2023 LOEK!. Alle rechten voorbehouden