Waarom LOEK!?

Wij vinden dat gebouwenbeheer slimmer kan. Veel slimmer. Door de informatie over gebouwen bij het gebouw zélf te laten en niet over allerlei partijen te verspreiden, kun je voortaan soepeler, sneller en inzichtelijker samenwerken. Dat gaat je dus tijd, geld en energie besparen en vooral heel veel handige extra’s opleveren.
Met de Ticket Manager werkt u slim samen met uw leveranciers
Je bepaalt zelf met welke leveranciers u samenwerkt. U creëert op ons platform eenvoudig uw eigen online community, bestaande uit bestaande en nieuwe leveranciers. Meldingen die u ontvangt van huurders zet u eenvoudig door als opdracht naar leveranciers die deel uitmaken van uw community.

Waarom is dat handig?

Leveranciers die deel uitmaken van uw online community kunnen gebruik maken van dezelfde Ticket Manager en kunnen uw opdrachten weer eenvoudig doorzetten naar hun eigen medewerkers, die gebruik kunnen maken van de LOEK Mechanic App. Omdat ze digitaal verbonden zijn, wordt u maar ook uw huurder, automatisch op de hoogte gehouden over de status van de meldingen, zonder dat u iets hoeft te doen. Dit scheelt heel veel tijd en onnodige telefoontjes en het verhoogt ook nog de huurderstevredenheid.

Aanmelden nieuwsbrief

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

LOEK!| © 2023 LOEK!. Alle rechten voorbehouden