Waarom LOEK!?

Wij vinden dat gebouwenbeheer slimmer kan. Veel slimmer. Door de informatie over gebouwen bij het gebouw zélf te laten en niet over allerlei partijen te verspreiden, kun je voortaan soepeler, sneller en inzichtelijker samenwerken. Dat gaat je dus tijd, geld en energie besparen en vooral heel veel handige extra’s opleveren.

Alle informatie overal en altijd toegankelijk - LOEK!
Slim samenwerken met je zakelijke partners - collaboration - LOEK!
Veilig in de blockchain - LOEK!
Online community - LOEK!
Slimme contracten - smart contracts - LOEK!
koppelen met API’s - connecting with APIs - LOEK!

Slim samenwerken met je zakelijke partners

Je bepaalt zelf heel makkelijk welke bestanden of documenten je met wie deelt. Je zakelijke partners kunnen op hun beurt ook weer informatie met jou delen. Het digitale gebouwendossier wordt dus gevuld met informatie die wordt verzameld door alle partijen die verbonden zijn aan het gebouw. Hierdoor werk je voortaan veel sneller, efficiënter én slimmer met elkaar samen.

Waarom is dat handig?
Stel dat jouw huurder of installateur een plattegrond, een detailtekening of een instructie nodig heeft, dan kan hij dit zo inzien als jij dit via het digitale gebouwendossier met hem deelt. Dit scheelt een hoop e-mailtjes en telefoontjes en dus ook veel tijd. Andersom werkt het natuurlijk ook zo. Als jouw adviseur een project heeft opgeleverd met een aannemer, dan kan hij het proces-verbaal van oplevering direct delen met jou. Alle documenten vind je direct op de juiste plek terug in het digitale gebouwendossier.

Ja, ik wil een gratis account aanmaken
LOEK!