Waarom LOEK!?

Wij vinden dat gebouwenbeheer slimmer kan. Veel slimmer. Door de informatie over gebouwen bij het gebouw zélf te laten en niet over allerlei partijen te verspreiden, kun je voortaan soepeler, sneller en inzichtelijker samenwerken. Dat gaat je dus tijd, geld en energie besparen en vooral heel veel handige extra’s opleveren.

Online community - LOEK!
Slimme contracten - smart contracts - LOEK!
koppelen met API’s - connecting with APIs - LOEK!

Bespaar tijd met de digitale werkbon

Werken uw medewerkers of de medewerkers van uw leveranciers ook nog steeds met papieren werkbonnen? Hoe weet u dat huurders akkoord zijn met de uitgevoerde werkzaamheden? Hoe meet u de huurderstevredenheid? Met de LOEK. Mechanic App worden werkbonnen digitaal afgehandeld op locatie, tekent de huurder voor akkoord en wordt de performance van uw medewerker en/of de leverancier gemeten

Wat heb je hier nu aan?

De medewerker handelt zijn werkbon administratie direct op locatie af en alle informatie wordt automatisch geladen in de Ticket Manager en vormt direct de basis voor de factuurspecificatie. Als de medewerker de werkzaamheden technisch gereed meldt dan weet u dat ook. Foto’s van de uitgevoerde werkzaamheden dragen bij aan het verduidelijken wat is uitgevoerd. Het overtypen van papieren werkbonnen behoort tot het verleden.

Ja, ik wil een gratis account aanmaken
LOEK!