Beste relatie,

‘Are we fit for the Future?’ Die vraag staat centraal tijdens de 15e editie van de Provada. En of we klaar zijn voor de toekomst! We verwelkomen u graag op het innovatieve TechMorrowplein op de Provada om te ervaren hoe we dat doen. Zet daarom 4, 5 en 6 juni alvast in uw agenda.

STAP IN DE TOEKOMST

Op het TechMorrowplein vindt u de laatste stand van zaken wat betreft circulariteit, digitalisering en robotisering. Maak hier kennis met de nieuwe essentials van alle samenwerkende partners van het UMC en andere ondernemers die met technology de wereld structureel beter maken. In een veelzijdig, interactief programma praten we u bij over trends, ontwikkelingen, innovaties en best practices op gebied van circulariteit. Ook introduceren we net als vorig jaar op de Provada een aantal nieuwe producten en initiatieven.

AANMELDEN KAN NU

Kunnen wij op u aanwezigheid rekenen? Stuur dan een e-mail naar jules@newhorizon.nl en betaal €80 voor uw toegangskaart (reguliere prijs is €97). Na aanmelding ontvangt u een uitnodiging met meer informatie. Wij hopen u te ontmoeten op ons TechMorrowplein!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: 4, 5 en 6 juni 2019

Locatie: RAI Amsterdam, hal 10 stand 29