Kees van Iwaarden, de bedenker en oprichter van LOEK!, heeft een droom, namelijk dat gebouwen zichzelf gaan beheren. Momenteel worden er twee interessante pilots uitgevoerd, waarbij installaties van gebouwen zichzelf gaan beheren, wat leidt tot een besparing van gemiddeld 40% voor de gehele keten en 80% voor de gebouwbeheerder.

Tijdens de Provada worden er 3 tech-talks gehouden, waarbij verslag wordt gedaan over deze pilots. Er wordt verslag gedaan over een pilot die wordt uitgevoerd in samenwerking met Deloitte Consultancy NL en er wordt verslag gedaan over een pilot die wordt uitgevoerd in samenwerking met RdB Real Estate en Remeha.

Wilt u meer weten over deze interessante pilots? Bezoek op 4, 5 en 6 juni het Techmorrowplein op de Provada en woon onze Tech-talks bij. Klik hier om de programmering te bekijken.

Heeft u geen gelegenheid om de Tech-talks bij te wonen, maar wilt u toch meer weten over deze pilots of wat LOEK! nog meer te bieden heeft, stuur dan een email naar secretariaat@loekonline.nl, zodat we een afspraak kunnen inplannen voor een ontmoeting tijdens de Provada of daarna.